Nyitólap Javítás menete Segédlet hibakód kiolvasáshoz

Kapcsolat

Telefon:
1- 386-45-47
1-466-54-12
Cím:
1113, Budapest, Nagyszőlős út 9.
E-mail:

Hogy tudja leolvasni a Daikin légkondicionálón a hibakód-ot?

A Daikin klíma berendezések javításához, és a meghibásodás könnyebb felderítéséhez nag segítséget nyújt maga a készülék. Meghibásodás esetén a távirányító segítségével a klíma ad egy hibakódot, amiből megtudhatjuk mely része hibásodott meg.

Hibakód

A képen látható módon a Cancel gombot tartsuk 5 másodpercnél hosszabb ideig nyomva. Ezt követően a kijelzőn elkezd villogni a 00 felirat. Ezekután többször egymás után nyomja le a Cancel gombot, mindadig, míg a gép egy sípoló hangot nem ad. Ezzel egyidőben megjelenika kijelzőn a kért hibakód. (A hibakódok leírását megtalálja a géphez kapott használati útmutatóban. Amennyiben ezt elvesztette, vagy nem áll valamilyen okból rendelkezésére munkatársaink segítenek beazonosítania hibát.

Amennyiben egy rövid és két gyorsan egymást követő sípolást ad a gép, akkor az érvénytelen hibakódot jelent. A további tudnivalókért lapozza fel a használati útmutatót.

A kijelzett kódok 1 percig maradnak a távirányító kijelzőjén, utána automatikusan eltűnnek. Ha előbb szeretné eltüntetni, tartsa a Cancel gombot 5 másodperc hosszan lenyomva.

BRC1D52

Ez a vezetékes távirányító önmüködően kiírja a hibakódot, illetve ugyanezt előhívhatjuk a TEST gomb ismételt lenyomásával.

BRC1E51

Hiba esetén a kijelző alján két féle felirat villoghat: Error: Press Menu Button vagy Warning: Press Menu Button. Mindkét esetben nyomja meg a Menu gombot, és a készülék képernyőjéről leolvashtja a hibakódot. A hibakódot küldje el nekünk a hibabejelentő űrlapon, vagy keresse meg telefonon munkatársainkat.